maximális vevőközpontúság, rugalmasság,
professzionális minőség, innováció.

A Trelleborg ipari gumiabroncs kiváló tartósságot és tökéletes tapadást nyújt. Pneumatikus (Fúvott), Szuperelasztikus (Tömör) abroncsok, Prémium, Közép, Budget kategóriában kínáljuk termékeinket, melyek az ügyfél igényeihez és munkaterületéhez igazítunk.

Arrow
Arrow
Slider

Szuperelasztikus, rugalmas gumiabroncsok

A rugalmas abroncsok – más néven pneumatikus-készítésű tömör abroncsok - változatos kompozit-anyagból készülnek, egyszerűen vagy acélszállal erősítve, és kiemelkedő perem-illeszkedési tulajdonsággal, forgási ellenállással, hőállósággal, kopásállósággal, lengéscsillapítással és stabilitással rendelkeznek. Standard és Loc típusban is kaphatók.

Előnyök

- Fokozott utazási teljesítmény (párna)
- Speciális futófelület összetétel (jobb kopásállóság)
- Csökkentett hőképződés

Elite XP

A korszerű anyagkezelő berendezések gyors fejlődése nagymértékű változtatásokat követelt a tömör gumiabroncsok kialakításában. Ez késztette a Trelleborgot egy új rugalmas abroncs sorozat, azELITE XP létrehozására.  

Monarch M²

A legújabb technológia és korszerű laborvizsgálatok alkalmazásával az M2 egyesíti a Mono-Matic tartósságát (az első tömörkészítésű pneumatikus gumiabroncs), a HP futóteljesítményét (újszerű futófelület-kompozit hűtöttebb üzemeléshez és hosszabb élettartamhoz) valamint az E-osztály teljesítményét (kemény gumialap amely jó futóteljesítményt biztosít, illetve a peremsarokba épített fémszál-ágy ami megelőzi a keréktárcsán való csúszást).

Mastersolid

A Mastersolid rugalmas abroncs korszerű ipari technológiával kifejlesztett, nagy teljesítményű abroncs, egyenes vonalban és hosszú távolságokon való haladásra alkalmas.

Minősége és korszerű technológiája garantálja a kiváló jellemzőket és gazdaságos használatot.

Orca

Az Orca abroncsot a legkorszerűbb technológiákkal fejlesztettük ki.

A minőségi kompozitok és a korszerű, nagy teljesítményű szerkezet kiváló minőséget és takarékos használatot biztosítanak: hosszú élettartam, alacsony energiafelhasználás és kiváló bevágás ellenállás.

Ecosolid

Ecosolid is an entry level solid tire option available in the 8” to 15” size range.
© 2016 Tyreparts Kft | Minden jog fenntartva