maximális vevőközpontúság, rugalmasság,
professzionális minőség, innováció.

A Trelleborg ipari gumiabroncs kiváló tartósságot és tökéletes tapadást nyújt. Pneumatikus (Fúvott), Szuperelasztikus (Tömör) abroncsok, Prémium, Közép, Budget kategóriában kínáljuk termékeinket, melyek az ügyfél igényeihez és munkaterületéhez igazítunk.

Arrow
Arrow
Slider

Targonca gumiabroncsok

Tökéletes tapadás mindenféle munkához.

A Trelleborg ipari gumiabroncs kiváló tartósságot és tökéletes tapadást nyújt. Pneumatikus (Fúvott), Szuperelasztikus (Tömör) abroncsok, Prémium, Közép, Budget kategóriában kínáljuk termékeinket, melyek az ügyfél igényeihez és munkaterületéhez igazítunk. A minőségi abroncs mindig beválik- nekünk elhiheti!

Fúvott - Diagonál

T800

A T- 800 típus Trelleborg által tervezett pneumatikus abroncs, kiváló minőségű anyagösszetétellel a jó megbízhatóságért. Kapható mindegyik népszerű méretben, és a Trelleborg ipari pneumatikus abroncsainak legtakarékosabb típusa. Ez az abroncstípus terepjáró futófelülettel van ellátva, optimális tapadást és húzóteljesítményt biztosítva bármely munkakörülmények között.ml;zött.

T900

A T-900 Trelleborg pneumatikus abroncsinak legjobb minőségű változata. Fokozott igénybevételnek kitett targoncák és egyéb ipari járművekhez tervezve, ezek a gumiabroncsok extra-széles futófelületükkel jobb stabilitást és húzóteljesítményt nyújtanak, továbbá megerősített oldalfalukkal és ágyazatukkal nagyon jó stabilitást és maximális biztonságot kínálnak.

Választhat 8”-től 24”-ig terjedő pneumatikus abroncsokból.

Fúvott - Radiál

TR 900

A TR-900 típus Trelleborg új radiálszerkezetű ipari pneumatikus választéka. A terheléses ipari alkalmazásokra tervezett TR-900 abroncstípus egyedi futófelülete és megerősített oldalfala stabilitást és biztonságot nyújt. Tömör felépítése maximális teljesítményt biztosít és csökkenti a szúrásokból vagy rongálódásból adódó üzemelési szünetek számát, kitűnően teljesítve durva és koptató felületeken. A megerősített oldalfal jobb stabilitást kínál, biztonságot nyújtva a gépnek, tehernek és gépvezetőnek egyaránt, és lehetővé téve a nagyobb sebességen történő üzemelést. Ezen jellemzőinek köszönhetően a TR-900 csökkenti a targonca abroncs cseréjéből vagy karbantartásából adódó üzemszünetek gyakoriságát, amely által a végfelhasználó időt és költséget takarít meg. 9”-től 33”-ig terjedő méretekben kapható

Tömör vagy szuperelasztikus

Elite XP

A korszerű anyagkezelő berendezések gyors fejlődése nagymértékű változtatásokat követelt a tömör gumiabroncsok kialakításában. Ez késztette a Trelleborgot egy új rugalmas abroncs sorozat, azELITE XP létrehozására.  

Monarch M²

A legújabb technológia és korszerű laborvizsgálatok alkalmazásával az M2 egyesíti a Mono-Matic tartósságát (az első tömörkészítésű pneumatikus gumiabroncs), a HP futóteljesítményét (újszerű futófelület-kompozit hűtöttebb üzemeléshez és hosszabb élettartamhoz) valamint az E-osztály teljesítményét (kemény gumialap amely jó futóteljesítményt biztosít, illetve a peremsarokba épített fémszál-ágy ami megelőzi a keréktárcsán való csúszást).

Orca

Az Orca abroncsot a legkorszerűbb technológiákkal fejlesztettük ki.

A minőségi kompozitok és a korszerű, nagy teljesítményű szerkezet kiváló minőséget és takarékos használatot biztosítanak: hosszú élettartam, alacsony energiafelhasználás és kiváló bevágás ellenállás.

Ecosolid

Ecosolid is an entry level solid tire option available in the 8” to 15” size range.

Acélpántos

Trelleborg POS

A Trelleborg® préselt tömör abroncsokat világszerte használják anyag-mozgatási alkalmazásokban. Ilyenek a  targoncákat, vontatókat, emelőket, specifikus járműveket és álló gépeket igénylő alkalmazások. Magas teljesítményüket, megbízhatóságukat és hatékonyságukat egyedi technológiájuk biztosítja. Két alap- és három speciális összetételű változatban átfogó kínálatot nyújtanak a végfelhasználó számára, eleget téve bármely specifikus szükségletnek.
© 2016 Tyreparts Kft | Minden jog fenntartva