maximális vevőközpontúság, rugalmasság,
professzionális minőség, innováció.

A Trelleborg ipari gumiabroncs kiváló tartósságot és tökéletes tapadást nyújt. Pneumatikus (Fúvott), Szuperelasztikus (Tömör) abroncsok, Prémium, Közép, Budget kategóriában kínáljuk termékeinket, melyek az ügyfél igényeihez és munkaterületéhez igazítunk.

Arrow
Arrow
Slider

Mezőgazdasági abroncsok

Trelleborg abroncsok tökéletes munkavégzéshez. Professzionális tervezés sokféle tapasztalat a megfelelő talajmunkákhoz, a nővény megvédése mellé a hatékony munkavégzés előtérbe helyezésével.

Traktorok és kombájnok - Radial

TM700 HS

A TM 700 High Speed mély mintával ellátott mezőgazdasági radiál-gumiabroncs, amely akár 65 Km/óra sebességen is használható. Teljes vagy részleges felfüggesztésű vontatójárművekhez készült gumiabroncs, amely kiváló teljesítményt nyújt az utakon és terepen egyaránt. A TM700 High Speed gumiabroncs normál utcai megjelenése mellett a terepen is kiemelkedő húzóerőt és csökkentett talajnyomást nyújt.

Marshland

Speciális termék a mocsaras és lápos terepen való használatra. A rendkívül mély mintázat és a karkasz speciális felépítése nagy húzóerőt és kitűnő flotációt biztosít.

TM1000 High Power

A Trelleborg Blue Tehnológiával kifejlesztett, új TM1000 High Power a tökéletes megoldás a fenntartható gazdálkodásban, újraértelmezve a standardokat mezőgazdasági ágazatban.

TM2000

A legújabb radiál-gumiabroncs termékek aratógépekhez és kombájnokhoz: a legújabb technológiák és a Trelleborg mezőgazdasági gumiabroncsok területén szerzett sok éves tapasztalat eredménye. Magas terhelhetőség alacsony nyomáson is. A standard gumiabroncsokkal összehasonlítva a nagyméretű tapadófelület nagyobb terhelést bír el kisebb guminyomással is.

TM3000

A Blue Tire Tehnológia felhasználásával kifejlesztett új TM3000, a Trelleborg megoldása az aratógépek és kombájnok legújabb és jövő generációinak szerelésére.

Pótkocsi abroncsok

Twin radial

Széles tapadófelületével és lekerekített vállrészeivel nem roncsolja a talajt. A központi ""blokk struktúra"" lehetővé teszi a gyors és hatékony öntisztítást.

RIB trailer HS

Általános felhasználású abroncs munkagépekhez és pótkocsikhoz

IM110

Közepes és alacsony teljesítményű mezőgazdasági járművek szerelésére alkalmas

TD27

Gumiabroncs a gépi meghajtású és vontatott mezőgazdasági gépek szerelésére. Biztositja az abroncs rendeltetésének megfelelő maximális kihasználását, szerkezeti szilárdságot, a sokoldalúságot és annak lehetőségét, hogy bármilyen jármű / gép potenciálja optimálisan lesz kihasználva.
© 2016 Tyreparts Kft | Minden jog fenntartva